• Terrasslasyr Klassisk

  • Träskydd Kisel

    Träskydd Kisel

  • Träolja V

  • Trälasyr Klassisk

Vackert och hållbart skydd!

Utomhus  I  Inomhus  

Är det dags att behandla altanen eller fasaden med träolja för bättre skydd? I Hagmans sortiment av trävårdsprodukter finns kvalitativa produkter för att skydda alla typer av träunderlag mot sprickbildning, uttorkning och mögel. Hagmans träoljor tränger ner djupt i underlaget och skapar en vattenavvisande och vacker yta. Med Hagmans trälasyrer får du en vattenresistent yta skyddad ifrån mögel. Våra lasyrer är nyanserbara, de ger då högsta UV-beständigheten. 

Klicka här för att hitta butik

Så här gör du för att behandla ditt trädäck med Hagmans träskydd kisel


Hagmans Träskydd Kisel är ett förstklassigt system för behandling av alla typer av tryckimpregnerade, oskyddade, nya och gamla träytor utomhus. Såsom trall, terrasser, utemöbler, bryggor och pooldäck. Systemet finns i två olika steg:

Steg 1 – Tvätt - är ett speciellt rengöringsmedel som är träförstärkande, gynnar inträngning av Impregneringen och skyndar på processen.

Steg 2 – Impregnering, gör att ytan får en bestående silvergrå yta. Den silvergrå ytan skapas under påverkan ifrån solljus och framträder successivt 1-3 månader efter behandlingen. Steg 1 – tvätt och Steg 2 – Impregnering är dessutom märkta med Bra miljöval. Miljömärkningen Bra miljöval bygger på två grundidéer: att naturresurser måste sparas samt att den biologiska mångfalden och människans hälsa inte får hotas. Det innebär bland annat att alla giftiga och svårnedbrytbara kemikalier måste bort.

Glöm inte att även ytor som ska målas om behöver rengöras ordentligt, använd Hagmans Målartvätt Tak/Fasad till fasaden och Hagmans Tralltvätt till altanen. Ingen färg kan kompensera ett dåligt underlag eller bristfällig förbehandlig.

Kontakta oss gärna för mer information!

Här hittar du tips och råd för alla händiga gör-det-självare.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår