Hagmans bilvårdsserie

I slutet av februari 2016 kan Hagmans börja leverera sin nya bilvårdsserie. Hagmans har sedan 1980-talet utvecklat och tillverkat bilvårdsprodukter av bevisat hög kvalitet. I fabriken i Fritsla tillverkar Hagmans bilvårdsprodukter i eget brand och för andra starka varumärken. Hagmans egna bilvård har under ett antal år hamnat lite i skuggan av private label-produktionen men nu kommer Hagmans tillbaka mycket starkt i form av en komplett serie bilvårdsprodukter med vässade recept, som gör det lättare och roligare att hålla din bil ren och snygg. Utseendet på förpackningar har också fått sig ett lyft vilket ger snygga hyllor i såväl butik som hemma i garaget.
Våra produkter är utvecklade, testade och tillverkade i Sverige. Det gör att vi vet att våra produkter fungerar alla fyra årstider =
Bilvården anpassad för nordiskt klimat.
Att vi utvecklat och tillverkat våra produkter i Fritsla gör att vi har full koll på hela processen och kan garantera kvaliteten. Det är alltid nära till personlig service och expertishjälp om du som kund skulle behöva det.

 

Hitta närmsta återförsäljare här!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår