Ytbehandling för golv, tak & fordon

Hagmans Kemi AB är ett familjeägt företag som startade redan 1942. Vi har fabrik och kontor i Fritsla utanför Borås.

Idag har företaget vuxit till drygt 120 mkr i årsomsättning och har 49 anställda. Vi är ledande i landet på produktion av golvfärger och professionella golvbeläggningar. Vi är Sveriges största producent av spackelprodukter och med god marginal, landets största distributör av sprayfärg. Hagmans takbeläggningar är ett välkänt begrepp liksom vårt breda sortiment av bilvårdsprodukter, rostskydd och fordonskemikalier.

I Fritsla har vi vårt laboratorium med en stor utvecklingsavdelning för såväl golv, tak- och fordonsprodukter. I andra lokaler ligger våra produktionsanläggningar, vårt lager och vårt kontor med såväl ledning, som marknads- och ekonomiavdelning.

Våra kärnvärden, Innovation - Flexibilitet - Kvalitet  går igenom i det mesta vi gör. Vi är kända för vår kreativitet med produkter som på nya sätt löser våra kunders behov. Vi sätter slutförbrukaren i fokus när vi utvecklar produkter. Med dagens kostnad för arbetskraft vet vi att produkter som är snabba att applicera är viktigt för våra kunder och här försöker vi vara ledande.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår