Hagmans Supertvätt Ceramic

Bilschampo med keramiska tillsatser. Supertvätt Ceramic har en avfettande effekt och bra tvättförmåga som ger en ren lack. Keramiska tillsatser ger glans och bra avrinning med ett långvarigt resultat. Appliceras genom att hälla schampot i svampen innan bilen tvättas.
Art.nr 14521

Hagmans Skumschampo Ceramic

 Högskummande bilschampo med keramiska tillsatser för ökad avrinning och extra bra glans.
Tvättar bilen ren och ger en blank fin lack. Ger bra med skum i hink vid handtvätt, ger ännu mer skum med en hobby skumläggare på högtryckstvätten men allra mest skum när man använder en riktig Foam Lance.
Art.nr 14541

Hagmans Spray Wax Ceramic

Keramiskt skydd i sprayform som appliceras enkelt och ger en enastående bra avrinning med en härlig pärleffekt på vattnet och glansig lack som håller länge. Spraya bara direkt på den nytvättade bilen medans den fortfarandes är våt. Det keramiska vaxet reagerar direkt med lacken så ytan ska spolas av direkt och man ser samtidigt den härliga effekten av Hagmans Spray Wax Ceramic. Allra bäst effekt får man om bilen torkas torr med en microfiberduk efter den spolats av.
Art.nr 14730

Kika på vår instruktionsfilm här nedan:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår