Hagmans är stolt sponsor till Robin Larsson!

Hagmans har inför kommande säsong inlett ett sponsorsamarbete med Robin Larsson, förare i FIA World Rallycross Championship (VM-serien för Rallycross). Vi på Hagmans tycker det är extra kul och är mycket stolta över att kunna stötta en förare med lokal anknytning som är en bra förebild för unga motorintresserade.
I år kommer VM-serien i Rallycross sändas i SVT, där kommer man kunna följa varje deltävling runtom i världen. Robin kommer att fajtas mot kända namn som Sebastion Loeb, Ken Block och Petter Solberg.
Robin avslutade förra säsongen med att vinna deltävlingen i Argentina, ett bevis på att Robin och teamet kan vara med och slåss i världstoppen trots man har en betydligt lägre budget än de flesta konkurrenterna. 
Robin Larssons största meriter är: EM Guld 2014, SM-Silver 2014. VM-åtta 2015 och EM-silver i klassen touring car 2013.

Vi önskar Robin ett stort lycka till inför säsongen. Ni kommer givetvis kunna följa Robins framfart här på hagmans.com samt våra sociala medier.

www.robinlarsson.com

Klicka på rubrikerna nedan för att läsa hela artikeln.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår