Ny tvättserie

Nu lanserar vi en bred serie kvalitativa rengöringsprodukter som är enkla att applicera. Oavsett om syftet är att fräscha till altanen, fasaden och taket inför vår och sommar eller att rengöra inför en ommålning så finns produkterna i vårt sortiment. Ta hand om dina investeringar så håller de längre!

Gräsklippartvätt

Gräsklippartvätten mjukar effektivt upp gammalt gräs. Används för rengöring av de flesta trädgårds- och lantbruksredskap så som robotgräsklippare, gräsklippare, trimmer mm. Att rengöra sin gräsklippare förlänger dess livsläng och ger ett bättre resultat!

Tralltvätt

Rengör tryckimpregnerat trä, marksten, mm. Tralltvätt är svagt tixotrop för bättre verkningstid. Avlägsnar missfärgning, alger, smuts, beläggningar samt rester av gammal träolja på tidigare behandlade ytor.

Alg/Mögeltvätt

Rengör och skyddar mot påväxt av alger, mögel och i viss mån lav och mossa. Till de flesta ytor som helt eller delvis är täckta med påväxt.

Betvätska

Ett effektivt surt betningsmedel för metallytor.

Målarduk ute

Frottéduk preparerad med Hagmans Målartvätt ute (refill för duk). Rengör enkelt och effektivt utvändigt målade ytor från smuts och fett före målning. Behöver inte eftersköljas med vatten, låt torka, sedan är det klart att måla.

Målartvätt ute

Målartvätt ute, refill till Målarduk ute, avlägsnar effektivt smuts och fett på utvändigt målade ytor före målning. Behöver inte eftersköljas med vatten, eventuella rester påverkar inte färgens vidhäftning.

Målartvätt ute koncentrat

Ett effektivt alkaliskt rengöringsmedel som avlägsnar sot nedfall, alger mm.

Tak/Fasad underhållstvätt

Ett effektivt, alkaliskt rengöringsmedel som avlägsnar sotnedfall, mossa, alger och dylikt. Fungerar på alla sorters underlag utomhus så som ex. plåt, papp, eternit och tegel.

Underhållsvätt ute bruksklart

Ett alkaliskt rengöringsmedel som effektivt avlägsnar sotnedfall, mossa, alger och dylikt.

Markis/Kapelltvätt

Rengöringsmedel som tar bort fett, sot, alger, svamp samt andra mikroorganismer från de flesta textilier utomhus som markiser, kapell, dynor, parasoller mm.

Markis/Kapellimpregnering

Impregneringsvätska för textilier som ger en vatten och smutsavvisande yta. Anpassad till grövre textilier som markiser, kapell, dynor mm.

Målarduk inne

Frottéduk preparerad med Hagmans Målartvätt inne. Rengör enkelt och effektivt invändigt målade ytor från smuts och fett före målning. Behöver inte eftersköljas med vatten, låt torka, sedan är det klart att måla. Speciellt lämpad för rengöring av snickerier, karmar och radiatorer.

Målartvätt inne

Rrefill till Målarduk inne som enkelt och effektivt rengör invändigt målade ytor från smuts och fett före målning. Behöver inte eftersköljas med vatten. Speciellt lämpad för rengöring av snickerier, karmar och radiatorer.

Luftvärmepumpstvätt

Rengör inomhusdelen på luft/luftvärmepumpar. Kan även användas i ex. tvättstugor, duschrum, kök och på toaletter. Att rengöra sin luftvärmepump förlänger dess livsläng och ger en fräschare inomhusmiljö.

Oljeätare

Hagmans Oljeätare är en skonsam och samtidigt kraftfull rengöringsprodukt bestående av en blandning mikrober som utvecklats speciellt för att bryta ned oljerester.

Golvtvätt

Ett effektivt, alkaliskt rengöringsmedel för golv. Används som rengöring innan målning eller ommålning men även för underhållsstädning. Avlägsnar effektivt olja, fett, smuts mm.

Handy Wipes

Stark pappersservett som löser och tar bort olja, fett och annan smuts som absorberas av servetten. Ett utmärkt alternativ för servicetekniker, hantverkare, lantbrukare, chaufförer m.fl. då den rengör händerna utan att man behöver ha tillgång till tvål och vatten.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår