Hagmans lanserar smart spray för reparation av strålkastare

Hagmans metod för reparation av strålkastare har klarat alla tester som bilplastforum genomför. Produkten kommer att spara pengar för såväl försäkringsbolag som bilverkstäder och konsumenter.

 Idag repareras strålkastare genom slipning och polering eller en UV-Coating som inte är speciellt effektivt. Med Hagmans spray och metod återställs strålkastarens coating till originalskick. Ibland till och med bättre.

– Efter behandling med vår spray gulnar inte strålkastaren lika fort som vissa original gör, säger Daniel Westerholm på Hagmans, och fortsätter: Vår metod ger en långvarig och hållbar renovering på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

Då ett byte till ny strålkastare kan kosta upp till 50 000 kronor, finns det givetvis mycket pengar att spara åt försäkringsbolag och konsumenter. För verkstäderna är det också bara fördelar. Med den nya sprayen och verkstädernas utrustning och kompetens kan de erbjuda sina kunder högkvalitativa reparationer till bra pris.

– Vår lösning fungerar även för väldigt nergångna och repade strålkastare. Det betyder naturligtvis mycket för säkerheten på våra vägar om strålkastare kan repareras med god effekt till ett vettigt pris, avslutar Daniel Westerholm

 

För vidare information vänligen kontakta Daniel Westerholm, 0707-1300360707-130036 , daniel.westerholm@hagmans.se

Hagmans är en av landets ledande produktutvecklare och producenter av färger och beläggningar till golv och tak, tvåkomponents spackel, rostskydd, bilvårdsprodukter och fordonskemikalier. Man är även störst i landet på sprayfärg. Sprayen för reparation av strålkastare är framtagen tillsammans med Hagmans tyska samarbetspartner, sprayspecialisten Kwasny  

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår