Forskning & Utveckling


Hagmans Kemi har som en del i sin vision att ligga i framkant vad det gäller utveckling av produkter inom våra nyckelområden, golvprodukter, takprodukter och fordonsvård. Detta innebär att vi i förhållande till vår storlek lägger stora resurser på vår forsknings- och utvecklingsavdelning. Genom det samarbete vi har med våra råvaruleverantörer och vår vilja att ligga i framkant vad det gäller produktteknologi så har vi ofta möjlighet att testa nyheter på råvarusidan redan innan de presenteras på marknaden i stort.

Det är viktigt att våra produkter används på rätt sätt där för lägger vi stor vikt på utbildning av våra kunder och samarbetspartners. Vi har många kunniga medarbetare som svarar på tekniska frågor och löser de problem som kan dyka upp.

Genom den långa erfarenhet vi har av produkter för beläggning av tak utvändigt så har vi på senare tid rönt stora framgångar med vår produkt Aquabarr. En produkt som vi verkligen är stolta över och som är förstahandsvalet vid takmålning hos flera av Sveriges största takmålningsföretag liksom hos flera takentreprenörer.

Våra erfarenheter av målning på plåttak har också sporrat vår forsknings- och utvecklingsavdelning till att finna säkra lösningar av målning på PVC- behandlad plåt. Något som vi efter flera års forskning nu presenterar för marknaden under namnet Grip On Plåtfärg Tak.

Hagmans Kemi vore inte Hagmans Kemi utan vår forsknings- och utvecklingsavdelning där nyfikenhet och praktisk tillämpning paras ihop med noggrannhet och många decenniers teoretisk och praktisk utveckling av färger, beläggningar och fordonsvård.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår